Azerbaycan'da 7 Şubat 2024 Çarşamba Günü Yapılan ve 30 Yıl Sonra Ermeni İşgalinden Kurtarılan Dağlık Karabağ Bölgesinde de Sandıkların Kurulduğu, 8. Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Mevcut Cumhurbaşkanı İlham ALİYEV Büyük Farkla Kazandı. Yeni Dönem, Kardeş Azerbaycan Devleti ve Halkı için Hayırlı, Uğurlu olsun…

SİHİRLİ DOKUNUŞ ACCESS BARS

2018 yılı başları, Ocak ayının ilk haftasında yeni yıla düşük bir enerji ile girmiştim. Hayatımda sorgulamam gereken temel taşlar vardı ve kendimi çaresizlik denizinde kaybolmuş gibi hissediyordum. Çok yakın bir dostumun (dostum olduğunu düşünmüştüm) ihanetine uğramıştım. (Artık yargılamadığımın altını çizmek isterim bu arada). Asıl sebebe bakarsak meğerse hepsi bir şeylere hizmet ediyormuş. Çevremden ve sosyal medyadan okuyup duyduklarıma göre dünyamızda bir enerji değişimi oluyormuş ve 5. Boyut enerjisinin dünyamızla buluşmasının ardından biz insanoğlunun bu enerjiyle tanışmasi biraz sancılı oluyormuş.
Tamam işte sebep bu. Boşuna çevremdeki insanlara tepki göstermemiştim.Halbuki sadece enerjidenmiş tüm sebep. Bu bilginin zihnimin köşelerinde beni iyi hissettirmesini umut ederek boşluk ve depresyon durumumu sükunetle atlatma planları kurarken, o anda 7 yıl önce silva metodu eğitiminde tanıştığım ve bir daha da hiç birbirimizi bırakmadığımız, sürekli olarak da tekamül sürecimizde birbirimize destek olduğumuz sevgili dostum Beser Koç Konak imdadıma yetişti. Zaten öyle olur her zaman. Hayatınızın çıkış noktasının nereden nasıl geleceğini asla bilemezsiniz.
Bana uzun zamandır eğitimlerini aldığı Access Bars’dan bahsetti. Daha önceden de bahsediyordu fakat dinleyen kimdi?? Başından beri sıcak bakmadığım bir konuydu.
Aldığım eğitimlerim zaten cok fazla katkı sağlıyordu;hem kendime hem de danışanlarıma. Bütünsel bir hizmeti sevgiyle akıtıyordum karşımdakine ve şöyle bir bakış açısı vardı bende; Eğitimlerin hepsi az çok birbirine yakındı, asıl önemli olan bir eğitimi alıp onu hayatımıza tam olarak geçirebilmek; böylelikle çok sayıda ve farklı eğitimlere gerek kalmazdı.
Onun ısrarlı çabalarına yenik düştüm ve Access Bars eğitimi almaya karar verdim. Ne kaybedecektimki,  zaten boşluk, herşeyin anlamsızlaşması girdabında dönerken belki bir şekilde boşluğumu bu uğraşılar doldurabilirdi.
İlk eğitimde Barsın başımızın 32 noktasında bulununan barlar denilen manyetik alanların bir şekilde resetlenmesi olduğunu ve bu şekilde aynı alanlarda daha önceden anlam yüklediğimiz önem verdiğimiz duygularımızın, inançlarımızın ve karalarımızın beynimizde depolandığını ve bu sekilde elektrik yükünün olustuğunu ve yapılan uygulamayla tüm bu noktalara parmak uçlarıyla yumuşakça dokunarak uygulanan teknikle düğmeye basıp resetleme yapıldığını öğrenmem oldu. Böylelikle vücuttaki blokajlar bir şekilde çözülmeye başlıyormuş.

Açıkçası bu açıklama ilgimi çekmedi değil ancak etrafta o kadar çok teknik ve eğitim vardı ki bu uygulamanın da bunlardan birisi olduğu önyargımdan hala kurtulamamıştım.
Eğitimimi aldıktan sonra uygulayıcı sertifikami aldım ve kendimi rahatlamış, hafif, pozitif hissederek evimin yolunu tuttum. O depresif durum adete yok olmuş gibiydi. Ancak bir hafta geçmemişti ki ağır bir sindirim bozukluğu enfeksiyonu geçirdim. İki gün tüm bedenim güçsüz, halsiz bir şekilde kalakaldı. İlk başta anlamlandıramasam  da bu durumun acaba bars ile ilgisi olup olmadığını sorgulamaya başladım.
Sonrasında meğerse bedenim bir çeşit arınma yaşamış. Bu durumu sevgiyle alıp kabul ettim ve kalan hayatıma arınmış bedenimle devam etmeye karar verdim. Beserle sık sık birbirimize bars yapmaya karar verdik. Hatta kızlarımıza da yapıyorduk. İkinci bars eğitiminden sonra, daha on beş gün geçmemişti ki Aman Tanrım bu sefer de boğaz enfeksiyonu. Yine bedenim halsiz ve yatakta ben. Neler oluyor?
“Bu kadar da olmaz” diyerek yeniden sorgulamaya başlarken buldum kendimi. Yine mi arınma?
Beser’e bu durumu soruyordum o da geçici olduğunu Access’in hayatları değiştirdiği söyleyip durması beni ikna etmeye yetmiyordu.
Artık yine bu durumu kabulleniş enerjisine geçtim ve iki gün ölü gibi yatmamin arkasında aldığım bir bars ve bilin bakalim ne oldu?
Ben yine yatakta ve yine hasta boğaz enfeksiyonu arınması.
Neyse artık sizi daha fazla korkutmak değil amacım. Çünkü bu üç hastalık sonunda artık bir daha bu durum tekrarlanmadı. Genellikle hastalıklar olumsuz duygu ve enerjilerin dışa vurumu olduğunun bilincinde olarak şunu söylemeliyim ki; bu Access Bars hayatımın dönüşümünde sihirli dokunuşlar oluşturdu. Bir anda etrafımdaki insanlar değişmeye, farklı fırsatlar çıkmaya ama en önemlisi kendimi daha farkındalıklı ve yenilenmiş hissetmeye başladım ve hayatımın her alanında olumlu yönde değişim daha da hızlanmaya başladı.

Bars seanslarını yaptıkça bir çok danışanımın da kendi tekamül süreçlerine sihirli dokunuşlar oldu. Hepsinin hayat realitelerinde hayatları değişmeye devam etti. Ve asla hiçbiri benim gibi hastalanmadi. Aslında bu değişimin de bir parmak izi kadar kişiye özel olduğunun da farkındaydım. Her ne taşıyorsak bunu sevgiyle alıp kabul etmek harika bir duyguydu.
Access Bars kolaylaştırıcısı (eğitimcisi) olmak da benim için hayatın verdiği muhteşem hediyelerden biri oluverdi.
Foundation tekniği ile soru sorarak alan açtığımızı ve her zaman soruda kalarak sonsuz olasılıkların hayatımızda deneyimlememizin muhteşemliğini tüm hücrelerimde hissetmem artık günlük yaşantımın bir parçası olmuştu.
Bundan sonra daha birçok insana sihirli dokunuşta bulunacak olmam şu an için bile heyecan verici.

Figen Yazar Access Bars uygulayıcı ve kolaylaştırıcı (eğitmen)
Güneşi Gördüm romanının yazarı

Bunlar ilginizi çekebilir...

Bir yanıt yazın