23 NİSAN 1920; Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı. ATATÜRK; “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir!” diye açıkladı, o gün, “HAKİMİYETİ MİLLİYE BAYRAMI” oldu ve çocuklara armağan edildi. 1923'te “ÇOCUKLARIN ROZET BAYRAMI”, sonrasında “ÇOCUK BAYRAMI” adını aldı, 1929'da iki bayram birleştirilerek “HAKİMİYETİ MİLLİYE VE ÇOCUK BAYRAMI" oldu... "23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" Kutlu Olsun! Türk çocukları başta olmak üzere bütün çocuklar daima özgür, güvende ve mutlu yaşasın…

Milli Kahraman Kaşif KOZİNOĞLU

UTANDIM ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ÜLKEMİN VE MİLLETİMİN HATIRLAMADIĞI MİLLİ KAHRAMAN KAŞİF KOZİNOĞLU’NUN hatırasına bakıp.

Sosyal medyada da bir kaç VATANSEVER hatırlamış; yad etmişti sadece…

1955 Trabzon doğumlu Kaşif Kozinoğlu, Türk asker ve eski Millî İstihbarat Teşkilatı MİT’in bir dönem Dış Operasyonlar Dairesi Başkanıydı.(*)

Sanık olduğu Ergenekon davalarında ifade vermesine kısa bir süre kala cezaevinde iken 13 Kasım 2011 tarihinde ebediyete göçtü(Öldürüldü)…

İfadesi alınsa, EMİNİM SERBEST BIRAKILMAK ZORUNDA KALINACAKTI; kumpas davaya rağmen …

Zaten kimse çağırmadan; ifadesini almak isteyen HAİN-KAÇAK (SAVCI olduğunu iddia eden) FETÖ üyelerine “KAÇMADIĞINI GÖSTERMEK için, AFGANİSTAN’dan gelmiş; öyle tutuklanmıştı.
(Korkak-hain-kaçak Zekeriya Öz ve Fikret Seçen, hadi gelsenize siz de ifade vermeye!)

FETÖ ÜYELİĞİNDEN ceza alan Enver Altaylı’nın, Silivri Cezaevinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden MİT’in Orta Asya Sorumlusu Kaşif Kozinoğlu’ndan rahatsızlığını gösteren belgeler, ceza aldığı Ağır Ceza Mahkemesi dosyasının içinde. Belgeye göre Altaylı, genç subayların Fetullah Gülen’e sempati duyması için çalışıyor ve Kozinoğlu bunun önünde engel.

VATANSEVER MİLLİ KAHRAMAN tam da bu nedenlerle FETÖ ve EMPERYALİZMİN GÜNÜMÜZDEKİ TETİKÇİSİ ABD’NİN HEDEFİNDEYDİ.,

Hedeflerine ulaştı kötü güçler!
O önemli ama daha önemli olan VATANSEVERLERİNİ unuttun TÜRK MİLLETİ her zamanki gibi…

Bize kalan KAŞİF KOZİNOĞLU’NDAN CEZAEVİNDEN YAZDIĞI GÜNLÜK!
KENDİ EL YAZISI İLE “MEZARA GÖTÜRMEDİĞİ SIRLAR”…
Okuyun ve hep birlikte UTANALIM ve
AĞIT YAKALIM Kaymakam Nusret,Kaymakam Kemal,Muğlalı Paşa ve nicelerine.
UNUTMAYALIM!
Uyur ve unutursak biz de yokoluruz;
Unutulanlar da yıkılır.
Ruhları şad olsun VATANSEVER MİLLİ KAHRAMANLARIMIZIN…
———————–
*1976 yılında Kara Harp Okulu‘ndan teğmen olarak mezun oldu. Mezun olur olmaz Isparta, Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda komando kursu gördükten sonra 1980 yılına kadar burada görev yaptı. 1980’de Özel Harp Dairesi‘nde göreve başladı. 1992 yılında Özel Kuvvetler Komutanlığı adını alan bu birimde 1995 yılına kadar istihbarat ve eğitim ile ilgili bölümlerde görev yaptı. Özel Kuvvetlerin, Muharebe Arama Kurtarma Birliği MAK’ın kurucuları arasında yer aldı.
1995 yılında emekli olduktan sonrap MİT‘e girdi. Suriye, Bosna-Hersek ve Afganistan bölgesinde görev yaptı. Asya bölgesinin tamamı sorumluluk alanında olduğu için Orta Asya’dan Çin‘e kadar gidip geldi. 2010 yılının Eylül ayında MİT müsteşarı Hakan Fidan‘ın talimatıyla Başmüşavir olarak Asya bölgesine atandı. Eylül ayından itibaren de 5 defa yurt dışı görevine gönderildi.
Kaşif Kozinoğlu, 11 Ocak 2011 tarihinde yine görevli olarak yurt dışına gönderildi ve 9 Mart 2011 tarihinde görevden döndü. 10 Mart 2011 günü Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz‘e ifade verdikten sonra Ergenekon davası kapsamında ve ODA TV soruşturması kapsamında gizli devlet belgelerini sızdırdığı gerekçesiyle mahkeme tarafından tutuklanarak Silivri‘deki cezaevine konuldu.
13 Kasım 2011 tarihinde Silivri Cezaevi’nde kaldığı odada fenalaştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Kâşif Kozinoğlu, ölmeseydi 22 Kasım 2011 tarihinde ilk duruşmasına çıkacaktı..

Av. Tülay Bekar

20 yıldan fazla bir süredir Özel Yetkili Mahkemeler ve Ağır Ceza Mahkemelerinde Avukatlık yapmakta ve Ticaret, Borçlar, İcra ve İflas, Şirketler, Sözleşmeler Hukuku; Milletler arası Hukuk ve Yabancılar Hukuku alanında çok sayıda yerli ve uluslararası şirket için danışmanlığını yürütmektedir. Adalet Bakanlığına kayıtlı ‘Arabulucu’dur. Yer aldığı sosyal sorumluluk projeler: “GELİNCİK PROJESİ", “ALO HAYAT AĞACI PROJESİ”.Judo Federasyonu Disiplin Kurulunda iki dönem başkanlık yapmış ve İngilizce bilmektedir.

Bunlar ilginizi çekebilir...

Bir yanıt yazın