Azerbaycan'da 7 Şubat 2024 Çarşamba Günü Yapılan ve 30 Yıl Sonra Ermeni İşgalinden Kurtarılan Dağlık Karabağ Bölgesinde de Sandıkların Kurulduğu, 8. Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Mevcut Cumhurbaşkanı İlham ALİYEV Büyük Farkla Kazandı. Yeni Dönem, Kardeş Azerbaycan Devleti ve Halkı için Hayırlı, Uğurlu olsun…

Çalışma Masanız ve Feng Shui

 

Feng Shui hayatınızın her yerinde yer almaktadır. Bu bir yaşamınızı renklendiren Çin felsefesidir. Hayatımızın yarısını harcadığımız çalışma odalarımız, iş yerlerimiz içinde enerjimizi yükseltebilecek uygulama önerileri yer almaktadır. Ufak değişiklikler ile hayatımızda büyük değişimleri başlatacaksak Neden denemeyelim?

 

Masanızı her gün güzelce temizlemelisiniz bir bez bir temizleyici ile yapacağınız bu işlem hem fiziksel hem de enerji olarak ortamı iyileştirir. Evrak, kitap gibi dağınıklıkları rafları ve kutuları kullanarak düzenleyin. Yukarıdaki resimde yer alan numaralara göre

  1. Zenginlik alanı, yemyeşil bitki yerleştirmelisiniz masanızın sol köşesine
  2. Şöhret Saygınlık alanı, iş sertifikaları, kartvizit, kırmızı mum gibi objeleri yerleştirin
  3. İlgi görmek istedikleriniz alanı, bu alana sevdiklerinizin fotoğraflarını yerleştirin.
  4. Aile alanı, aile fotoğrafınızı yerleştirmeniz gereken köşe.
  5. Yaratıcılık İlham alanı, lamba koymanız gereken köşe
  6. Bilgi alanı, referans kitaplarınızı yerleştirmeniz gereken köşe
  7. Kariyer alanı, bilgisayarınızı yerleştirmeniz gereken yer.
  8. Yardımcı kişiler alanı, telefon ve istemci dosyalarınızı yerleştireceğiniz yer.

Numaralara göre resimdeki gibi yerleştirilmelidir objeler. Masanızın bu alanları aşağıdaki resimde daha detaylı gösterilmektedir.

 

 

Ofisinizde masanızın konumu mutlaka kapıyı görecek şekilde olmalıdır. Ofis ziyaretçilerinizin sırtı kapıya dönük olacak şekilde koltukları yerleştirilmelidir.

İşinizin bereketi bol olsun iyi çalışmalar herkese

 

Melis Üregen

1987 yılında İstanbul'da gözlerimi açıp, hayatıma evlenerek Ankara'da devam etmekteyim. Marmara Üniversitesi Heykel bölümü ve Beykent Üniversitesi Tekstil Moda Tasarım bölümü yüksek lisans mezunuyum. Yüksek lisans tezimi "Antik Anadolu Medeniyeti Frigya Uygarlığı Desenlerinin Tekstil Desenlerine Uyarlanması" üzerine yazdım. Tekstil tasarım asistanlığı iş deneyimlerime şimdi kişiye özel tasarımlar yaparak devam etmekteyim.

Bunlar ilginizi çekebilir...

Bir yanıt yazın