Azerbaycan'da 7 Şubat 2024 Çarşamba Günü Yapılan ve 30 Yıl Sonra Ermeni İşgalinden Kurtarılan Dağlık Karabağ Bölgesinde de Sandıkların Kurulduğu, 8. Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Mevcut Cumhurbaşkanı İlham ALİYEV Büyük Farkla Kazandı. Yeni Dönem, Kardeş Azerbaycan Devleti ve Halkı için Hayırlı, Uğurlu olsun…

EVREN VE SEN

evren ve sen 2

Evren ev anlamına gelir, Birliğin başka bir ifadesidir. Evrenden(Birlikten) gelen enerji birleştirir, bağlar, açar ve genişletir. Okşar ve “seni seviyorum” diye fısıldar. Fakat bazı sebeplerden kaynaklı insan birlikten kopmuş ve ayrılmış olarak kendini bulur. Bu durum dış dünyada canavarları yaratmaktadır. Canavarlar endişeler, kaygılar, korkular ve ıstırap çekmek, şiddet, saldırı, çatışma ve eziyet biçiminde ortaya çıkar.

Tek düşman kendi içimizdedir. Dışarıda nefret edilecek ya da bağışlanacak bir düşman veya zarar verebilecek bir kötülük yoktur. İnsanın asıl hastalığı, “yuvadan, evinden uzakta” ve “kendi dışında” kalmasıdır. Şimdiki zaman Bütüne doğru harekete geçme zamanıdır. Bütüne doğru hareket kendini sevmekten, kendini tanımaktan geçer.

Kendini sevmek bir irade ister. İçinde kendini sevmek, her an her saniye her yeni günde yeniden, bütünüyle kabul etmek demektir. Kendini sevmek içimizde hep var olan farkında olmadığınız ışığı yakmak ve kendi içine giden yolu aydınlatarak yürümek demektir. Bu da farkındalıktır. Bu çoğalan ışıkla senin için, içine yazılan kitabı okumaya başlamak demektir.

Gerçek ‘ SEN ‘ olanı tanımaya doğru yol aldıkça da içindeki uyum ve barış ile tanışırsın. Uyum ve barış hiç bir zaman dışardan içe akmaz, tam tersi içten dışa doğru hareket eder. Dış dünya iç dünyanın yansımasıdır. İçte ne varsa dışarıda o var.

Kendini sevmek, bedenin titreşimini Bütünün titreşimine doğru harekete geçirir. Sıkıntıların, bölünmüşlüğün, savaşların kaybolduğu anda sadece uyumun, güzelliğin ve gerçeğin var olduğu dünyada, frekans yükselecektir.

Hani hep diyoruz ya “Evren sınırsızdır.” işte o sınırsızı algılamaya başlamamız, bilinç frekansımızın yükselmesinden geçmektedir.

Kendini sevmeye adım attığında insan, kendini gözlemlemeye başlar ve sevgi ışığı en karanlık köşelerine ulaşır. Bu noktada değişim ve dönüşüm başlar. Sen değiştikçe çevren değişir, dünya değişir.

Unutma! Sen kendini sevmeye değersin!

Dünyada barışa giden yol senin içinden geçer!

Kendi kendine SEVGİ aşısı yapmaya izin ver!

Billur Memmedli

Billur Memmedli (İsmailova); bu güne kadar sevdalı olduğu ve çok önem vererek, bu güne taşıdığı tamamlayıcı tıp yolculuğuna; 1973 senesinde, tıp biyolojisi bölümü öğrencisiyken para pskoiojiyle başladı .Akademik kariyerini Moleküler Biyoloji, doktorasını da Mikrobiyoloji dallarında yaptı. O yıllardan beri master olarak uygulamakta olduğu Reiki, Karuna Reiki ile biyoenerji, fitoterapi, akapunktur, renk terapi, kristal terapi, ,imgelemle teknikleri gibi tamamlayıcı tıp konularında; ve psikoterapi, psikoanaliz alanlarında halen de bilgilerini zenginleştirmeye davam etmektedir. Morsu adını verdiği bir kişisel gelişim merkezi vardır. Mirasımız Helogenetik Hafıza: Karanlıktan Sevgiye Yolculuk ve Kozmik Aile Düzeni kitaplarının yazarıdır.

Bunlar ilginizi çekebilir...

2 Responses

  1. mine.erkan dedi ki:

    Çok teşekkürler

  2. Kezban dedi ki:

    Elinize sağlık Billur Hanım.

Bir yanıt yazın