Azerbaycan'da 7 Şubat 2024 Çarşamba Günü Yapılan ve 30 Yıl Sonra Ermeni İşgalinden Kurtarılan Dağlık Karabağ Bölgesinde de Sandıkların Kurulduğu, 8. Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Mevcut Cumhurbaşkanı İlham ALİYEV Büyük Farkla Kazandı. Yeni Dönem, Kardeş Azerbaycan Devleti ve Halkı için Hayırlı, Uğurlu olsun…

AN’DA FARKINDA “OL”MAK

Uyanış, aydınlanma, bilinçlilik hali, spiritüel farkındalık, frekansın yükselmesi, bilgelik….
İnsanlık boyunca içsel sevgimizi, özümüzü, yuvamıza yolculuğumuzu bulabilmek için farklı yollar keşfetmeye çalışmışızdır. Kimimiz dini yollarla, kimimiz sanatla, kimimiz şiir veya edebiyatla, kimimiz felsefe ile, kimimiz meditasyon ya da yogayla, kimimiz bilinçaltı ve enerji çalışmalarıyla, kimimiz de spiritüalizmle…
Her birimiz mutlaka kendi yolunda ilerleme kaydetmiş ya da farklı frekanslara uyumlanmış  olabilir ancak şöyle bir gerçekliğin de altını çizmek istiyorum:
Yaptıklarımızı ya da öğrendiklerimizi devam ettirmezsek o zaman bu yapılanlar istediğimiz şekilde sonuçlanmıyor. Hatırlıyorum da yedi sene önce silva metodunu ilk aldığımda “Tamam oldu bu iş hayatımda keskin dönüşümler olmaya başlayabilir” demiştim. Ancak ben  aldığım eğitimin tekrarlarına katılmayıp, uygulamaları yaşamıma geçirmeseydim hayatıma kaldığım yerden devam etmek zorunda kalırdım. Bu kural herseyde geçerli aslında.
Yaptığımız işi yarım bırakırsak hiçbir anlamı kalmaz. Hayat çarkı sürekli dönmeli. Tıpkı zamanın sürekli işlemesi gibi. Yoksa ne oluyor biliyor musunuz?
Çevrenizdeki insanların, olayların, durumların, enerjilerine uyumlanabiliyor ve hatta kendi farkındalığınızın bilincinde olmanıza karşın o enerjiden değil de size ait olmayan daha farklı enerjilerden işlemeye devam edebiliyorsunuz.
“Şimdi bu nasıl oluyor böyle?” diye sorabilirsiniz elbette. Ne diyoruz her zaman?
“Benzer benzeri çeker”
İşte o anda sizin dipte  bir çekirdek inancınız varsa mesela; değersizlik hissi, kendini yok sayma, korkular, karşı cinsle uyumsuzluk, parasızlık gibi… Bu ve benzeri kalıplar birden karşınızdaki kişiler yada olaylar tarafından size yansıtılmaya başlanıyor.
Eee nerede o okuduğumuz bilgiler? Aldığımız ve uyguladığımız teknikler? Herşeyi biliyorduk…
Hepsi birden yok mu oldu?
İşte şunu fark etmek acaba hayatımızda neleri değiştirir?
Sürekli uygulasam, sürekli yüksek enerjiden uyumlansam,  sürekli fark etsem… geçmişteki kalıpları çözmek için sürekli istekli olsam ve uygulasam  …acaba hayatım neye benzerdi?
Bunun için sanırım her an bilinçli kalabilmeyi alışkanlık haline getirebilmeyi, Her inişli anda yine de bilinçten işlemeyi, kişisel gelişim teknikleri, meditasyon vb. uygulamaları düzenli şekilde hayatımızda tutmayı, hayatımıza değer katabileceğimiz şeyleri üst değer bilincimize yani bilgelik boyutuna taşıyabilmeyi…
Şu anda fark ettiniz mi özet olarak neyi söylemeye çalıştığımı? Olumsuz enerji girdaplarına girmeden AN’da kalabilmeyi olabilir mi?
Çünkü bu anlattıklarım uygulandığında AN’da kalabilmeyi de otomatik olarak gerçekleştirmiş oluyoruz.
Hiç bir olumsuz enerji girdabına girmeden  AN’da kalmamiz dileğiyle

Bunlar ilginizi çekebilir...

Bir yanıt yazın